Fairtoearth És Un Conjunt D'eines Monetàries.

Focalitzat a construir una economia postcapitalista que facilita la connexió entre faircoin i diners en efectiu arreu del món.

Targeta Fairpay

La targeta estarà carregada amb faircoin, però ni l'usuari ni el comerç no ho notaran, de tan senzill que es usar-la.
Els comerciants podran, fins i tot, canviar els seus faircoins a euros si ho consideren necessari. Tan fàcil com fer servir un compte bancari i a un cost molt reduït que el que ofereixen els intermediaris financers convencionals.
La identificació de l'usuari es realitza a traves d'un petit adhesiu que està enganxat a la targeta. L'adhesiu conta amb un identificador que es comunica amb l'app de Fairpay. Si voleu rebre pagaments de portamonedes digitals, podeu afegir-li un QR amb la direcció de faircoin. 

El taulell web de Fairpay.

Aquest tauler, al seu torn, inclou diverses eines. Des d'ell, podeu comprar faircoins i carregar-los en el vostre portamonedes virtual.
Aquesta compra la podeu fer de diverses formes; sobretot, mitjançant transferència bancaria i Bitcoin.
També podeu fer i rebre pagaments online en faircoin i, per descomptat, carregar la targeta Fairpay.

L'app Android de Fairpay

La seva funció principal és la de rebre pagaments físics amb la targeta Fairpay, però te altres utilitats.
També, es pot fer servir per rebre pagaments de portamonedes digitals, enregistrar nous usuaris i activar noves targetes.
A més, pot configurar-se com a petita botiga móvil, ja que, amb ella, podeu escollir les vostres categories i els vostres productes, tot fent més ràpid i intuïtiu el procediment de recepció de pagaments.

Fairpay TPV

Relacionat amb l'aplicació d'Android i el panell web de Fairpay, permet a les persones i botigues que utilitzen Fairpay acceptar pagaments, configurar la forma en què desitgen rebre aquests pagaments. Per exemple, poden decidir mantenir tots els Faircoin que reben, o mantenir només un percentatge degut i convertir la resta en euros. També integra diferents opcions de cashout, com: transferències.

Fairpay TPV
a les teves mans

Descobreix com tenir les millors solucions
de pagament de la nova era.

Descàrrega Ara

Participar

Sumeu-vos a la comunitat Fairpay

Com pot participar a Fairpay un consumidor?

Ans:De primer, cal adquirir una targeta.
Podeu obtenir una Fairpay simplement demanant la vostra targeta a Fairmarket i realitzant una primera recàrrega de, pel cap baix, 50 euros. D'aquesta manera, la targeta us arribarà amb la quantitat que hàgeu escollit i sense costos addicionals d'enviament. Si demaneu la targeta en una localitat on hi ha nodes locals de Faircoop, la quantitat mínima de la primera recarrega es redueix a 20 euros.
No hi ha cap comissió associada a la vostra participació a Fairpay.
Les operacions de càrrega de la targeta estan totalment exemptes de comissions. Les úniques comissions amb que us podeu trobar son les que us puguin carregar si feu una conversió de moneda posterior i seran, habitualment, de 1%.

Com pot participar a Fairpay una botiga?

Ans: Les botigues poden participar-hi tot acceptant Fairpay o, també, distribuint les targetes i carregant-les amb la seva App. En el cas que Fairpay autoritzi una botiga a distribuir i carregar targetes, aquesta decisió de ser recolzada pel node local de la zona.
Per fer pagaments, la botiga necessitarà tenir un telèfon intel·ligent o una màquina TPV que tingui incorporada la tecnologia NFC.
Molts dels equips recents ja la tenen. Properament, també, facilitarem un dispositiu extern que es pot afegir als telèfons intel·ligents que no disposin de la tecnologia NFC.
Compatibilitat amb NFC per a les targetes Fairpay, ajuda a eliminar les grans empreses que s'embutxaquen milers de milions i ofeguen amb costoses comissions els petits comerciants.

Compatibilitat amb
NFC

Compatibilitat amb NFC per a les targetes Fairpay, ajuda a eliminar les grans empreses que s'embutxaquen milers de milions i ofeguen amb costoses comissions els petits comerciants.

Descarregar ara mateix.

Avantatges

Descobreix tots els beneficis de Fairpay de franc.

Obert

Qualsevol persona pot unir-se independentment del seu estatus legal.
No necessita tenir un compte bancari.

INTIMITAT

La tecnologia de criptomoneda de faircoin garanteix la privacitat dels vostres comptes i transaccions.

Pagaments sense càrrecs

No hi ha sistema de quotes, quan l'ús és just i es manté en faircoin.

Segur i fàcil

Les tecnologies més fortes al servei de les persones que més ho mereixen. Vostè fa l'economia justa, nosaltres assegurem que tot anirà bé amb els teus diners.

Accepta Fairpay i converteix fàcilment a FIAT

Si teniu una una botiga, Fairpay i Faircoop us brinden un intercanvi fàcil cap a monedes tradicionals que estan connectades a la xarxa de Fairpay.

Una moneda digital justa.

Faircoin es desenvolupa per construir un sistema econòmic just que lluita contra les desigualtats. El moviment cooperatiu obert, garanteix que faircoin sigui estable en la seva vida quotidiana.

Per què és millor?

La nostra targeta off-line garanteix la seva col·laboració amb un objectiu just. Som part d'una economia justa que permet a tothom per gaudir dels avantatges de fairpay.
Aconsegueix aquí la teva targeta.

Com funciona?

I Només necessites obtenir la targeta faircoin al teu punt fairpay més proper.
http://use.fair-coin.org/ca/

Imatges de l'App

La nostra espectacular captura de pantalla de l'aplicació app Fairpay.

Ja disponible

Contacta

Si vostè té alguna pregunta, pot posar-se en contacte aquí.

Envia el teu missatge

info@fairtoearth.com